Näin Käsipuhe sai alkunsa:

"Esikoiseni synnyttyä 2013 törmäsin sivustoon, jossa opetettiin vauvoille viittomia. Ihastuin ideaan ja aloin opettamaan niitä lapselleni. Viittomat olivat kuitenkin englanniksi ja halusin opettaa lapselleni suomenkielisiä viittomia. Kun yritin löytää vastaavan viittoman suomeksi, jouduin etsimään monesta eri lähteestä. Silti en välttämättä ymmärtänyt miten sana viitotaan. Käytin kuitenkin lapseni kanssa viittomia, suomenkielisiä ja englanninkielisiä.

Kun keväällä 2015 pieni ihmisen alku potki vatsassani samaa tahtia, kun itse potkin uimaradalla, sain idean Käsipuheesta. Miksi en tekisi itse videoita, joissa opetan tukiviittomia? Aikomukseni oli opettaa tulevallekin lapselleni viittomia, miksi en siis jakaisi oppimaani muiden kanssa?

 

Tukiviittomien opettaminen lapsilleni toi meille paljon iloa ja hauskoja yhteisiä hetkiä. Oli upeaa nähdä, kun lapsi viittoi ensimmäisen kerran ja huomasi, että häntä ymmärrettiin.

Meille tukiviittomien käyttö on ollut helppoa, palkitsevaa ja arkea helpottavaa. Toivottavasti videoista on hyötyä ja iloa myös sinulle!"

 

 

Anne on kolmekymppinen kahden pienen pojan äiti. Koulutukseltaan hän on tradenomi, joka vapaa-ajallaan urheilee ja touhuaa perheensä kanssa. Anne kiinnostuu uusista asioista helposti ja haluaakin koko ajan oppia lisää.